Kursutbud

Nose Work, rallylydnad och valpkurser hittar du bäst genom att klicka på länken från startsidan. Här listar vi övriga kurser.

 

KLICKER KUL

Under fyra träffar/veckor lär vi in grundfärdigheter och olika trix och varje vecka får vi med oss en utmaning hem att öva på. En fantastiskt rolig kurs som utvecklar dig som hundtränare! Klicker (och fika) ingår i kursen.
Kursen startar den 22 maj. Övriga datum: 29 maj + 5 och 12 juni
Plats: Hundiagården
Tid: 19.00- ca 20.30  (1,5 till 2 tim per gång)
Pris 950 kr

 

PERSONSPÅR

Personspår är en rolig aktivering för alla hundar och en enkel aktivering för oss tvåbenta. På kursen går vi steg för steg igenom hur du motiverar och hur du lägger grunderna till en bra spårnos. Träffarna är på olika platser norr om Motala, den första träffen startar på Hundiagården för att efter lite inledande teori fortsätta på intilliggande marker. Vi provar även på lite IDspår. Observera att du måste ta med vatten/vattenskål till hunden.

Plats: olika ställen norr om Motala (bil krävs) med start på Hundiagården den första dagen.
Datum: 4-11-18 -28 juni  (de tre första tillfällena är måndagar, sista gången är en torsdag)
Tid: 10.00- ca 12.30
Pris: 1100 kr

 

TREAT & TRAIN
Med treat&train kan vi öva på många olika moment. Både nya tricks och arbeta bort problem.  Vi planerar övningar steg för steg och lär oss använda belöningsmaskinen som en extern belöning. Kursen ger dig verktygen till att använda den hemma och fortsätta träna på moment du vill lägga till. Efter kursen kommer också gruppträningstillfällen för dig som vill fortsätta träna med instruktörshjälp.
3 tillfällen. Pris 750 kr
Plats:  Hundiagården
Datum:
Kl:

 

FÖREBYGGANDE TRÄNING/FRISKVÅRD/STYRKA
Bygg upp din hund för balans och styrka med anpassade skonsamma övningar.  Kursen låter hunden genomföra olika rörelser för balans, smidighet och styrka. Vi tittar på hundens rörelser och gångarter och anpassar övningarna efter dem.  Vi går även igenom stretching och massage. Alla pass avslutas på vibrationsplattform för dem som vill. En kurs för  hundar i alla åldrar!

6 tillfällen, 1500 kr
Plats:  Hundiagården
Datum:
Kl: