Kursutbud

Nose Work, rallylydnad och valpkurser hittar du bäst genom att klicka på länken från startsidan. Här listar vi övriga kurser.

Just nu arbetar vi med nya datum för flera kurser. Önskar du en kurs, maila oss!  Kurser som får fler önskningar prioriterar vi!

 

TREAT & TRAIN
Med treat&train kan vi öva på många olika moment. Både nya tricks och arbeta bort problem.  Vi planerar övningar steg för steg och lär oss använda belöningsmaskinen som en extern belöning. Kursen ger dig verktygen till att använda den hemma och fortsätta träna på moment du vill lägga till. Efter kursen kommer också gruppträningstillfällen för dig som vill fortsätta träna med instruktörshjälp.
3 tillfällen. Pris 750 kr
Plats:  Hundiagården
Datum:
Kl:

 

FÖREBYGGANDE TRÄNING/FRISKVÅRD/STYRKA
Bygg upp din hund för balans och styrka med anpassade skonsamma övningar.  Kursen låter hunden genomföra olika rörelser för balans, smidighet och styrka. Vi tittar på hundens rörelser och gångarter och anpassar övningarna efter dem.  Vi går även igenom stretching och massage. Alla pass avslutas på vibrationsplattform för dem som vill. En kurs för  hundar i alla åldrar!

6 tillfällen, 1500 kr
Plats:  Hundiagården
Datum:
Kl: