Aktuella Nose Work starter

Nose Work är en fantastisk sport vare sig du tränar eller tävlar.  En sport som ger hundar självförtroende, där den blygaste hunden plötsligt blir självsäker och trygg. Där hundarna tycker att de gjort ett bra dagsverke och sover gott efter dagens träning. Kort sagt, din hund kommer älska dig när du bestämmer dig för att börja med Nose Work =)

Hundarna får jobba en och en. Kursen är till för ALLA hundar, blyga, försiktiga, framåt eller med tonårsfasoner! Välkommen på kurs!

Anmäl till Nose Work kurs:
Skicka ett mail till pirre@hundia.se eller pm via vår
Facebooksida
Skriv den kurs du är intresserad av, namn, telnr, hundens namn, ålder och ras. Berätta gärna mer om hunden, om den är blyg, eller andra saker vi behöver ta hänsyn till. Du betalar först efter att du fått besked om plats.

Nose Work från grunden (FULLT)
Instruktör Jeanette Arnesson, SNWK instruktör och domare

En kurs för dig som vill lägga mycket bra grunder i Nose Work från start! Den ger er en riktigt stabil grund att utgå ifrån i framtida Nose Work vare sig det är aktivering, träning eller tävling. Fokus ligger på behållare och introduktion i inomhussök. I denna kurs söker vi efter måldoften eukalyptus, och alla deltagare får eukalyptushydrolat för träning hemma mellan kurstillfällena.
Det här är en av de kurser där man kan gå med såväl unghund som gammal hund. Alla är välkomna! Hundarna får söka en och en, så även blyga hundar kan delta.

Datum: 9+16+23+30 september
Tid: 18.00 – 19.30
Max 6 deltagare
Pris 980 kr

Nose Work forts
Instruktör: Jeanette Arnesson. (datum kommer)

Nose work utveckling, klass 1
Här blir det fler övningar, större sökområden för uthållighet, mer miljöträning och tips inför tävling. Du bör ha kunskap i alla fyra sökområden.
Datum: 27 augusti och 3+10+17+24 september (tisdagar)
Kl 17.30
Pris 1200 kr. (Fika ingår)

Nose Work utveckling, klass 2 (FULLT)
För dig som tävlat i klass 1 och ska börja träna inför klass 2, eller redan tävlar i klass 2. Vi lägger vikt på det som skiljer klass 1 från klass 2, gömmors placering, sökområden, att tänka på vid banvandring mm.
Datum: 27 augusti och 3+10+17+24 september (tisdagar)
Kl 19.30
Pris 1200 kr. (Fika ingår)