NW kurs med Adam Hübinette

Adam-kurs 1-2 augusti, klass 2 tävling 16 augusti.
Vi hoppas att det går att genomföra. Kursen kan vi hålla avstånd på, men för tävlingen måste SKK ha lättat på reglerna. Mer info om tävlingen kommer senare.

Nose Work helgkurs med Adam Hübinette
Adam Hubinette är huvuddomare i SNWK och har jobbat som hundsamordnare på tullverket. Han har ansvarat för sökhundsekipag från Haparanda i norr till Jönköping i söder. Adam är tullinspektör, utbildad besiktningsman och utbildad hundinstruktör. Han har även ansvarat för Tullverkets grundutbildning av sökhundsekipage. Har tidigare arbetat som hundförare på en gränsskyddsgrupp i Stockholm och har skrivit böcker om specialsök och Nose Work. Adam är också huvuddomare i Svenska Nose Work klubben.

Datum: 1-2 augusti
Tid lördag: 10.00 – 18.00
Tid söndag: 9.00 – 17.00
Plats: Hundiagården Motala (och fler ställen, men vi utgår härifrån)

Förkunskapskrav hundekipage: Ni ska ha godkänt doftprov i eukalyptus och lagerblad. Vi ser gärna att ni är uppflyttade till klass 2 (eller har motsvarande mängd klass 2 träning så hunden inte sätts på för svåra övningar).
Åhörare: inga förkunskapskrav

Pris deltagare med hund: 3750 kr (8 platser)
Pris deltagare utan hund: 1500 kr

Betalning före 10 juli. Du har ångerrätt 14 dagar efter att du fått besked om plats på kursen, därefter är din anmälan bindande. Du kan vid förhinder själv överlåta din plats till någon med samma kunskapskrav. Återbetalning på det beloppet sker enbart vid uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg.
Covis-19: med undantag av Corona där samhällsinformation kan avråda från samlingar, i det fallet betalas kursavgiften tillbaka undantaget exp.avgift 50 kr.
Du kan lugnt vänta med betalning till juli, så får vi veta om det kommer nya direktiv alltså.

Välkommen med din anmälan till: pirre@hundia.se