Balansbollkurs

Vi jobbar med äggbollar, discar och halvbollar. I denna kurs får du också en genomgång av säkerhet och teknik vid bollträning samt mycket praktisk övning. Kursen är på 4 tillfällen.

Med balansbollar kommer du åt muskler som är svåra att nå vid annan träning. Det är ett mycket bra sätt att förbättra din hunds styrka, koordination, stabilitet och balans. Hunden får bättre kroppskännedom och man minskar även skaderisken då hunden är ute i skog och mark/tränar olika sporter. Eftersom det kräver  en hel del koncentration blir hunden även mental stimulans av denna typ av träning. Kursen lämpar sig för dig med hund som behöver träna kroppskontroll eller balans eller för dig som bara vill gå en fantastisk kurs och ha roligt tillsammans med din vän. 

Möjlighet att köpa/beställa egna balansbollar finns. Även hundar i behov av rehab är välkomna under förutsättning av OK från veterinär/fysioterapeut. Max 6 deltagare per kurs. 

Anmälan

Det finns möjlighet att jobba i enskilda utrymmen för hundar som vill ha lite avstånd. 

Nästa kurstillfälle:
Plats: Hundiagården
Datum: 6+13+20+27 februari
Tid: kl 18.00
Pris 1150 kr


BALANSBOLLKURS 1 TILLFÄLLE

Prova på hur det är att träna med balansbollar, eller ta med din egen så har vi genomgång hur du tränar bäst med just den. Vi håller på ca 1-1,5 timmar beroende på antalet kursdeltagare. Kursen innehåller teori, praktik och fika. Du får även en genomgång av säkerhet och teknik vid bollträning.
Pris 300 kr

Inga datum för kurstillfälle just nu, men är ni en grupp på 2-4 personer kan ni skicka ett mail till info@hundia.se så planerar vi ett datum tillsammans.