fbpx

Hundproblem eller problemhund? 

Problem kan vara allt från att hunden drar i kopplet, inte kommer på inkallning, gör utfall mot andra hundar, vaktar eller att hunden gör andra saker som du tycker är ett problem. Det kan också vara så att beteenden uppstår för att hunden har ett problem. 

Mat och beteenden hör också ihop. Klåda och klegg i öronen visar att hundens kost inte är optimal. Det är en stor orsak till stress. Långt ifrån all klåda är allergier, det handlar om jästinfektioner och obalanser som ibland orsakat läckande tarm tex. Men bra mat ger en lugnare hund även om inga problem med kosten föreligger. 

Du kan boka möte online (Facebook eller Zoom) eller här på Hundiagården.
När du bokar tid för problembeteenden behövs ofta 60-90 minuter, det kostar 350 kr per halvtimme.
Boka tid: ring 0764-160622 eller maila pirre@hundia.se

Zoom eller Facebook möte
Första mötet gör vi tillsammans en analys problemen och hur ni ska träna och skapar träningsråd.  Du får därefter skriftliga råd för träning och länk till filmer som visar träningsråden i praktiken. Du bestämmer om du vill boka tid för uppföljning. Ibland rekommenderar jag att du gör det så vi får möjlighet att ändra träningsråd när ni tränat en stund. 

Ett möte här på Hundiagården
Första mötet gör vi tillsammans en analys problemen och hur ni ska träna och skapar träningsråd. Du får därefter skriftliga råd för träning. Du bestämmer om du vill boka tid för uppföljning. Ibland rekommenderar jag att du gör det så vi får möjlighet att ändra träningsråd vartefter progress sker. 

Vid ev resa tillkommer resekostnad med 18.50 per mil + tidstillägg för resa.

Pirkko Andersson, hundpsykolog
Diplomerad hundpsykolog och instruktör, HUNDutbildningsgruppen
Certified Raw Nutrition Specialist, DNM
Diplomerad Pro Dog Trainer, Absolute Dogs, England.
Utbildad Laserterapeut och Friskvårdsinstruktör

 

Jag är medlem i Sveriges hundföretagare