Skapa kroppsmedvetenhet (instruktörskurs)

Påbyggnadshelg för instruktörer och hundpsykologer:
Kroppskontroll, balans & styrka


Hundar som upplever att de har styrka och balans och kan kontrollera sin kropp får också ett bättre självförtroende. Hunden får också hjälp att utveckla nya bättre strategier med en bättre kroppskontroll. Den här utbildningen ger dig verktyg att lägga in kroppskontroll i dina vanliga kurser, som hjälp till hundar med problem eller skapa hela kurser.

Vad andra har sagt om kursen:

“Helgen gick i utbildningens tecken. Ju mer jag lär mig desto mer inser jag att jag behöver lära mig. Så helgens utbildning var Balans och Kroppskontroll för instruktörer och handlade om att skapa kroppsmedvetenhet hos hundar och därmed stärka hundars självförtroende och sundhet. Sååå intressant och sååå viktigt. Fortsättningsvis så kommer detta att finnas med i alla mina hundkurser och träningar.”

“Från och med nu så kommer mina kurser och träningar att innehålla balans och kroppskontroll övningar. Detta är något som stärker hundens kroppsmedvetenhet och sundhet. Så viktigt alltså.”

“Nu är vi på väg hem med massor av inspiration och nyttig kunskap efter en ny instruktörsutbildning om kroppskontroll, balans och styrka på Hundiagården. Det har varit en otroligt lärorik helg med massor av ny och viktig kunskap. Vi planerar för fullt för nya kurser och hur vi ska integrera detta i våra nuvarande kurser. Kort och gott har det varit en helg fullproppad med proprioception”

Kurser 2020

Datum: 14+15 mars 2020
Plats: Hundiagården
Pris: 2400
Lördag: 10-17,00, söndag: 9-16,00

Datum: 4+5 juli 2020
Plats: Hundiagården
Pris 2400
Lördag 10-17,00, söndag 9-16,00

Anmälan till pirre@hundia.se

Kyl, frys och micro finns i kurslokalen för dig som tar med medhavd mat.
Det är ca 6-8 minuter till närmsta lanthandel och ca 15 min till McDonalds, Chopchop mfl.Boende nära Hundiagården (Hundiagården ligger mitt mellan Motala och Askersund):

Medevi Brunn. Här finns hotell och vandrarhem (vandrarhem endast sommartid).

Motala
Rex B&B finns i Motala
Mallbodens café och vandrarhem, Motala
https://www.vandrarhemskartan.se/Motala/

Askersund
https://dohnaforsvandrarhem.se/
https://www.norravattern.se/ Best Western, Askersund (ring och boka, det finns få hundrum, så ni inte får ett vanligt rum)
https://www.vandrarhemskartan.se/Askersund/

Det är möjligt att ställa husvagn eller husbil på baksidan, men vi kan tyvärr inte tillhandahålla el.