Stärk din hund! – både mentalt och fysiskt


Bygg upp din hund för balans och styrka med anpassade skonsamma övningar.  Kursen låter hunden genomföra olika rörelser för balans, smidighet och styrka. Vi tittar på hundens rörelser och gångarter och lär oss att se avvikelser mm.

Övningarna är skonsamma men effektiva för att hjälpa hunden att förbättra balans och kroppskontroll.

Kursen anpassas efter hundens ålder så den passar alla, från valp till senior. Valpar tränar inte styrka, men väl proprioception vilket ger en god kroppskontroll och stärker självförtroende.

En hund som kan kontrollera sin kropp kommer också lättare till ro i olika omgivningar och underlag.  Den får ett ökat självförtroende av att kunna kontrollera sin kropp. Och dessutom blir hunden mer motståndskraftig mot framtida skador när den är ute och springer i skog och mark.

Vi lägger upp planering för hemmaträning och går igenom flera moment du kan välja mellan. Du kommer redan efter några veckor se en märkbar skillnad! Och alla övningar kan du enkelt fortsätta med hemma efter att kursen är slut.

Kursen är i förebyggande syfte, för friska hundar. Att vara stark vaccinerar mot framtida muskel-, sen- och ligamentskador.

4 tillfällen, 1300 kr
Plats:  Hundiagården 
Datum: 4+11+18+25 februari FULLT (datum för nästa kurs kommer snart)
Tid: 18.00

Anmälan