Styrka & kroppskontroll

Bygg upp din hund för balans och styrka med anpassade skonsamma övningar. Kursen låter hunden genomföra olika rörelser för balans, smidighet och styrka. Övningarna är skonsamma men effektiva för att hjälpa hunden att förbättra både styrka, balans och kroppskontroll.

Kursen anpassas efter hundens ålder så den passar alla, från valp till senior. Valpar tränar inte styrka, men väl proprioception vilket ger en god kroppskontroll och mental styrka.
En hund som kan kontrollera sin kropp kommer också lättare till ro i olika omgivningar och underlag. Den får ett ökat självförtroende av att kunna kontrollera sin kropp. Och dessutom blir hunden mer motståndskraftig mot framtida skador när den är ute och springer i skog och mark.

Kursinnehåll:
· Varierande övningar
· Styrka, balans och kroppskontroll
· Olika underlag
· Olika redskap
· Stärker självförtroendet
· Plan för fortsatt hemmaträning

Du kommer redan efter några veckor se en märkbar skillnad! Och alla övningar kan du enkelt fortsätta med hemma efter att kursen är slut.

Att vara stark vaccinerar mot framtida muskel-, sen- och ligamentskador.

Datum:  Den här kursen kör igång på efterfrågan, från april och framåt när man kan vara utomhus. Du kan delta på våra onlineträningar fram till dess. 
Pris:  1100 kr

Anmälan via mail: pirre@hundia.se 
OBS! Läs kursinformation och avbokningsregler 
När du anmäler dig till kurs så har du accepterat våra avbokningsregler, så läs dem innan du anmäler dig.