fbpx

Unghundkurs online

3 veckor, 3 koncept, 3 lekar per vecka

På tre veckor kan du göra stor skillnad med rätt träning. Du kan leka för bättre fokus, för bättre inkallning, för mer engagemang i dig än för omgivningen. En spännande kurs med roliga men specifika lekar för det du vill uppnå. Övningar som blir dina läxor under dessa veckor. Du får nya lekar varje vecka att träna på. Lekarna är enkla och roliga för oss tvåbenta också samtidigt som de är lätta att utföra.

En kurs som verkligen passar unga hundar och får hunden att ha bättre koll på dig. En följsam och uppmärksam hund helt enkelt! Har du en vuxen hund som inte lyssnar så passar den här kursen precis lika bra för dig 🙂

Konceptträning passar jättebra att gå online. Du får se filmer, du får feedback, du kan ställa frågor mm men träna de dagar du har möjlighet.

För att delta behöver du ha ett Facebook konto. Kursen går via Facebook och du har koncepten kvar så länge du vill. (Eller tills Facebook gör ändringar som påverkar gruppen.)

Start i februari
Fredagarna 5+12+19 februari är datum för lekar och koncept.
Filmerna – lekarna – presenteras i gruppen och och vi går igenom dem via zoom.
Den 26 februari blir det enbart en live för feedback och frågor och genomgång av lekarna från den 19 feb. Den spelas in så du kan se den när du har tid.

Pris 490 kr

Anmälan via mail: pirre@hundia.se 
OBS! Läs kursinformation och avbokningsregler 
När du anmäler dig till kurs så har du accepterat våra avbokningsregler, så läs dem innan du anmäler dig.