Yrkesutbildningar

Hoopers instruktör för aktivering, online utbildning

Grunderna i att lära ut Hoopers på kurser.
Kursen riktar in sig på hur man kommer igång med hoopers från grundövningar till fortsättningsövningar, shejping och handling. Utbildningen går online med Facebook-grupp som stöd.

Nytt block en gång i veckan som avslutas med skriftligt slutprov.
Start 11 november
Alla datum: 11, 18, 25 november och 2 december
Förmiddag, kl 10.00 – 13.00 genomgång via Zoom.
Eftermiddag och resterande vecka fram till nästa träff är det tid för egen/elevträning

Kursen innehåller bla:
Hinder introduktion
Target och externbelöningar
Olika handlingtekniker
Grundövningar och hur de lärs in – dessa blir också din läxa och de övningar du ska lära ut till elev och redovisa innan nästa tillfälle i FB gruppen.
Genomgång av regler
Skapa enklare banor till kurser, skillnader på träningsbanor och tävlingsbanor.

För kursintyg krävs:
Video på övningar i FB grupp (du och din hund och en elev utan kunskap om agility eller hoopers)
Skriftligt slutprov ska vara inlämnat 10 dagar efter avslutat kurs.

Pris 2500 kr
Anmälan: https://www.hundiabutiken.se/produkt/hoopers-instruktor-online/

Sagt om kursen:

“Bra att du gick igenom innehåll med bra exempel vid varje tillfälle och att man fick på på innehållet. Kändes även att det var ok att flika in om man undrade något. Det funkade bra med träningsekipage och det var mycket bra att ta del av varandras träningsvideo. Jag är väldigt nöjd.”

“Tack för en lärorik och pedagogiskt upplagd utbildning.”
Boel

“Tack för en givande instruktörsutbildning!”
Josefine

“Tack för en mycket bra kurs. Jag har fått massor av verktyg till att träna och lära ut Hooper. Jag fortsätter att även träna mina egna hundar på grundläggande övningar.”
Eva

“Jag tycker kursen har varit pedagogiskt upplagd på en bra nivå. Jag tycker utbildningen varit bra med blandat teori och utrymme för reflektion och planering på eftermiddagen. Lagom längd och tillfällen. Tack för en bra kurs.”
Therese

Proprioception/kroppskontroll

Hur du som instruktör kan använda dig av proprioception på dina kurser för att utveckla självförtroende, kroppskontroll och minska skaderisk för hundar.
Det är samtidigt en mycket bra och skonsam aktivering för alla hundar, valp, vuxen som senior.
Utbildningen är 2 heldagar.

Datum: 9-10 oktober 2021, kl: 10-16.00
Plats: Hundiagården
Pris: 2500 kr

Har du frågor? Maila pirre@hundia.se