VALPKURS

En valpkurs är en värdefull investering till din valp. Ni får kvalitetstid tillsammans. Ni ser nya miljöer, ni får umgås med andra valpar i liknande ålder. Kursen ger er många övningar och verktyg inför er tid tillsammans och skapar en god kontakt mellan er. Vi använder positiv förstärkning på kurserna, det ska vara roligt att vara hund. Och det ska vara roligt att träna hund. 

En valpkurs är värdefull!
Din valp börjar nu lära sig om livet!

På kurserna är det 4- 6 stycken deltagare och även familjemedlemmar är välkomna.  

Anmälan via mail: pirre@hundia.se 
OBS! Läs kursinformation och avbokningsregler innan du anmäler dig. 

VALPKURS  
Med konceptträning förbereder vi lilla valpen för ett vuxenliv i den verkliga världen. Vi lär den att tåla frustration, att bli e riktig optimist, att kunna leka och varva ner för att lätt varva ner av vanliga vardagshändelser mm mm
Vi leker, kursen blir rolig för valpen och den lär sig fort! Dessutom blir du den stora resursen som valpen vill vara med.

Startdatum: 20 november
Alla datum: 20+27 november och 4+11 december
Start kl 13.00
Pris: 1200 kr.

Valpkurs online
För dig som sitter i karantän eller har svårt att komma ifrån, nu kan du gå valpkurs hemma. Här blir det teori, om vad vi kan göra för att få en bra socialisering i pandemi tider och många bra övningar som stärker er relation.

Du behöver mobiltelefon eller dator med webkamera och internetuppkoppling.
Samt lite utrymme, vi kommer träna i realtid så du behöver kunna backa och göra övningarna någon meter bakom dig för att synas i kameran. 
Datum: 
Pris 900 kr


På valpkurserna har hela gruppen kontakt via mobil eller dator. Jag visar övningar bakom min dator, du gör samma sak hemma hos dig. Ett smidigt sätt att få feedback i realtid och kontakt och inspiration av de andra kursdeltagarna i gruppen. 

LÄRA FÖR LIVET – konceptträning för tonåringar
Vi fortsätter med konceptträning och förbereder tonåringarna för vuxenlivet samtidigt som vi lär dem att engagera sig mer i oss och mindre i annat som händer runtomkring. Tonåringar tenderar att ha lite knäck i öronen så rolig träning är ett måste. Med lekar lär de sig fort att släppa händelser i omgivningen och engagera sig mer i dig. 

Datum: 
Pris 1200 kr

Vad du ska ta med till kursen:

Vattenflaska och vattenskål
En filt
Gott godis i små små bitar.
Under kursen kommer det gå åt mycket godis. Ta med mer än du tror att det går åt. Belöning, valpens lön, är viktig. Välj godis utan tillsatser och kemikalier, gärna något från kylskåpet som tex kyckling i små bitar, osttärningar eller kanske korv i små små bitar.
Sele eller fast halsband och vanligt koppel gärna 3m långt.
Observera att vi inte tillåter strypkoppel eller selar med syfte att orsaka obehag.

Anmälan via mail: pirre@hundia.se 
OBS! Läs kursinformation och avbokningsregler 
När du anmäler dig till kurs så har du accepterat våra avbokningsregler, så läs dem innan du anmäler dig.