VALPKURS


En valpkurs är en värdefull investering till din valp. Ni får kvalitetstid tillsammans. Ni ser nya miljöer, ni får umgås med andra valpar i liknande ålder. Kursen ger er många övningar och verktyg inför er tid tillsammans och skapar en god kontakt mellan er. Vi använder positiv förstärkning på kurserna, det ska vara roligt att vara hund. Och det ska vara roligt att träna hund.

En valpkurs är värdefull!
Din valp börjar nu lära sig om livet.

På kurserna är det 4- 6 stycken deltagare och även familjemedlemmar är välkomna.  

Anmälan via mail: pirre@hundia.se
OBS! Läs kursinformation och avbokningsregler innan du anmäler dig. 

VALPKURS  
Med koncept träning förbereder vi lilla valpen för ett vuxenliv i den verkliga världen. Vi lär den att tåla frustration, att bli en riktig optimist, att kunna leka och varva ner mm
Vi leker, kursen blir rolig för valpen och den lär sig fort! Dessutom blir du den stora resursen som valpen vill vara med.

Höstens kurs:
Kursstart Lördag 1 oktober kl 11.00
1+8+22+29 oktober + 6 november
Tid 11.00 till ca 12.00
Pris: 1300 kr

UNGHUNDKURS

En kurs för unghunden som har knäck i öronen med hormoner högt och lågt. Här satsar vi på värdefull träning som närhet, oengagemang (i annat), mycket kontakt och framför allt att du är bättre än ekorrar och andra störningar. Vi provar också på olika saker som rallylydnad, nosework och spår. Den här perioden vill vi hitta ett “jobb” till unghunden så den får utlopp för sin vilja att göra saker, men vi kan nu göra det i en kontrollerad form genom att prova och se vad som kan passa. Som ett plus i kanten kommer en av dagarna bestå av berikning, både teoretiskt och praktiskt. Den här kursen är på hela 6 tillfällen X 120 min dessutom.
Plats: Hundiagården, en av söndagarna är vi i skog för att prova på spår. 
Tisdag 4 oktober kl 18.00
Söndag 9 oktober kl 11
Tisdag 11 + 18 oktober kl 18.00
Söndag 23 oktober kl 11.00
Tisdag 1 november kl 18.00
Pris 1590 kr


Valpkurs online, enskild träning
För dig som har svårt att komma ifrån, nu kan du gå valpkurs hemma. Här blir det teori, om vad vi kan göra för att få en bra socialisering och många bra övningar som stärker er relation.

Du behöver mobiltelefon eller dator med webkamera och internetuppkoppling.
Samt lite utrymme, vi kommer träna i realtid så du behöver kunna backa och göra övningarna någon meter bakom dig för att synas i kameran.
Pris 900 kr för 3 tillfällen


Vid enskild bokning har vi kontakt via mobil eller dator. Jag visar övningar bakom min dator, du gör samma sak hemma hos dig. Ett smidigt sätt att få feedback i realtid. 

Anmälan via mail: pirre@hundia.se 
OBS! Läs kursinformation och avbokningsregler 
När du anmäler dig till kurs så har du accepterat våra avbokningsregler, så läs dem innan du anmäler dig.