Hoopers online

34 studenter

Hoopers är en ny rolig sport i Sverige. Hunden ska gå/springa igenom bågar (hoops), gå bakom en grind, runda en tunna och gå genom en tunnel.
Det finns flera hoops, grindar, tunnor och tunnlar på en bana i regel men det finns klasser med bara hoops också. I Sverige står inget om olika klasser i de regler som kommit ut.
Hoopers är en snäll sport som inte belastar hundens leder, muskler och ligament. Det finns inga hinder eller skarpa svängar utan utrustningen ska hela tiden vara placerad så att det blir  mjuka fina svängar.
Det är en fördel om föraren står kvar på stället och dirigerar sin hund. Det bygger på avstånds samarbete men man får röra sig med hunden om man vill. Så sporten är för oss alla tvåbenta också.  Och, hoopers kan du enkelt träna hemma!

Den här kursen innehåller hela 8 veckor övningar och många smarta nybörjarbanor som gör er skickligare på Hoopers!

När du köper kursen kommer du till Paypal. Där kan du betala med kort. Du får omedelbar tillgång till kursen.

Vill du hellre swisha? Klicka på köp denna kurs, registrera ett konto på nästa sida så dina uppgifter finns tillgängliga. Swisha sedan 690 kr till 1232849008
Kursen läggs manuellt till i din profil, så det kan ta några timmar innan du ser den eftersom mina arbetsuppgifter gör att jag kanske inte är vid datorn.

 

Instruktör

690.00kr